Nincs engedélyezve a javascript.
Intimgyanta
Ár:
2392 Ft
(Bolti ár:
2990 Ft)
Megtakarítás:
20 %
Szállítás:
1 munkanap

Kosárba teszem

Rave, Robert
Intimgyanta
Az "Intimgyanta" a kusza kapcsolataikkal küzdő három nővér története, akik New York legmenőbb intimkozmetika-szalonjában dolgoznak - celebek, színésznők és hasonszőrűek legrejtettebb testtájain.
A lenyűgöző szépségű Carolina Impresario - a legidősebb nővér, az Impresario Szalon tulajdonosa - látszólag mindent megkap, amit akar, de valójában őrlődik sikeres barátja és egyetlen igaz szerelme között. A középső testvér, Anna, egy fájdalmas válás után kelletlenül áll újra munkába, próbál még jó képet is vágni hozzá, miközben három gyermekével is boldogulnia kell, akik közül az egyik nagyon más, mint a többiek. A friss házas Sofia nővéreinek keveréke: vonzza a békés családi élet, amit Anna élt korábban, ám magába szippantja a New York-i éjszakai élet és újonnan megismert jó barátja, amiből otthon súlyos problémák származnak.
A nővérek a szalon tökéletesen ápolt világának gyantától ragacsos keretei között keresik a szerelmet, a barátságot - és a jobbik énjüket.
Az "Intimgyanta" humoros, érzelmes regény arról, mire képesek a nők, hogy fenntartsák a tökély látszatát akkor is, ha fáj.
(2 értékelés)
Kate Beckinsale
2011. december 8.
színésznő

Otthagytam az Oxfordot, és most már csak a kozmetikussal beszélek oroszul, aki a bikinivonalamat gyantázza. Látják, mit tesz Hollywood az emberrel?

Nagy Kriszti
2011. december 8.
intimkozmetikus

Aki egyszer megtapasztalja ezt a simaságot és puhaságot, annak a szenvedélyévé válik, sőt még függőséget is okozhat.

Arnold Schwarzenegger
2011. december 8.
volt kormányzó

A legfontosabb döntés azóta, hogy 1978-ban legyantáztattam a bikinivonalamat - fogalmazott, amikor bejelentette indulását a kormányzói posztért.