Nincs engedélyezve a javascript.
Tűsarkúban a prérin
Ár:
2792 Ft
(Bolti ár:
3490 Ft)
Megtakarítás:
20 %
Szállítás:
1 munkanap

Kosárba teszem

Drummond, Ree
Tűsarkúban a prérin
- Pioneer Woman, a nő, akit a világ követ
Ree Drummond az a nő, akit a világ követ. A The Pioneer Woman című blogjára havonta 22 milliószor kattintanak rá, a világ 25 legbefolyásosabb bloggere között tartják számon, míg a családi kategóriában a második legnépszerűbb blog az övé. Milliók kíváncsiak arra öt földrészen, mit és hogyan főz; mit mutat meg a fotóin a farmról és az övéiről; hogyan boldogul a gyerekneveléssel, hiszen mind a négyet ő tanítja otthon; mit gondol a családról, az életről, a világról. Olvassák, utánozzák és szeretik. Van már eladási listát vezető szakácskönyve, kedvelt mesekönyve, tévés főzőműsora, és a róla készülő film főszerepére már kiválasztották Reese Witherspoont.
De mindez nem alakult volna így, ha egy éjszakán nem szeret bele pillanatok alatt egy vérbeli cowboyba. Olyan ez a szerelem, amilyen csak a regényekben létezik. Ám ez a könyv éppen arról szól, hogy igenis van ilyen szerelem a mindennapokban is.
Receptekkel a világ egyik legnépszerűbb gasztroblogjáról!
(2 értékelés)
Geszti
2012. március 21.
olvasó
"Kikapcsolódás céljából nem választhattam volna jobb könyvet. Ritkán fordul elő velem, hogy hangosan kacarásszak egy könyvön, de most megesett. Együtt sírtam, nevettem Ree-vel, és sokszor felidéződött bennem a velem megesett NAGY szerelem is."
Antakönyv
2012. március 21.
olvasó

"Kedves történet, az elején kicsit nekem furcsa volt a stílus, de a végére összeszoktunk. Ritkán szoktam valódi emberekről olvasni, egész más érzés, és azt hiszem ezentúl a blogját is rendszeresen látogatom majd."