Nincs engedélyezve a javascript.
Merülj alá az álmokért!
Ár:
2392 Ft
(Bolti ár:
2990 Ft)
Megtakarítás:
20 %
Szállítás:
1 munkanap

Kosárba teszem

Sherwood, Ben
Merülj alá az álmokért!
Charlie St. Cloud ígéretes jövőjét az a kamaszkori csíny törte derékba, amiben meghalt az öccse. Évekkel később egy barátságos New England-i halászfaluban annak az ősi temetőnek a gondnoka, ahol a testvére, Sam nyugszik. Miután a balesetet követően a mentősöknek csodával határos módon sikerült Charlie-t újraéleszteniük, nem mindennapi képességre tett szert: látja Sam szellemét, beszélget vele, sőt még baseballoznak is. Ebbe a féltve őrzött, titkos világba csöppen bele az elbűvölő Tess Carroll, aki éppen világ körüli szólóvitorlázásra készül. A sors egy hatalmas viharba vezeti a lány hajóját, őt pedig Charlie életébe kormányozza. Csodálatos és különös kapcsolatuk az idővel való versenyfutáshoz, az élet és a halál, a múlt és a jövő, a megtartás és az elengedés közötti választáshoz, valamint ahhoz a felismeréshez vezet, hogy igenis történhetnek csodák, ha megnyitjuk a szívünket.
(3 értékelés)
Joanne Harris
2011. december 10.
írónő
Imádtam, imádtam, imádtam! Pezsdítően romantikus, veszélyesen jó szórakozás, nagyfokú függőséget okoz. Olvasása színtiszta élvezet. Intelligens, megindító és édesen bölcs.
Nicholas Sparks
2011. december 10.
író

Megható, bölcs és reménnyel teli - olyan, amilyennek egy csodálatos regénynek lennie kell.

James Patterson
2011. december 10.
író

Érzelmes, egyedülálló, varázslatos történet mindenkinek, aki már szeretett és elveszített valakit - és aki vágyott rá, hogy újra szerethessen.