Nincs engedélyezve a javascript.
Add vissza az életem!
Jelenleg nem rendelhető
1 495.-
Eredeti ár:
2 990.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
-50 %
Alice az edzőterem padlóján tér magához, annak tudatában, hogy ő még mindig az a jókedvű huszonkilenc éves nő, aki nemrég kezdte el közös életét csodálatos férjével. Teljes elképedésére azonban gyorsan kiderül, hogy az esés tíz évet kitörölt az emlékezetéből. Új szemüvegen keresztül látva az életét, Alice nemhogy alig ismer magára, de még csak nem is kedveli azt az embert, akivé vált.
Leírás a könyvről
Alice az edzőterem padlóján tér magához, annak tudatában, hogy ő még mindig az a jókedvű huszonkilenc éves nő, aki nemrég kezdte el közös életét csodálatos férjével. Teljes elképedésére azonban gyorsan kiderül, hogy az esés tíz évet kitörölt az emlékezetéből. Új szemüvegen keresztül látva az életét, Alice nemhogy alig ismer magára, de még csak nem is kedveli azt az embert, akivé vált. Vajon lehet még újra az a nő, aki valaha volt?
Adatok
Raktári kód:
724521
ISBN:
9638942371
EAN:
9789638942371
Eredeti megnevezés:
What Alive Forgot
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
400
Méret [mm]:
140 x 209 x 26
Tömeg [g]:
370
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Liane Moriarty
Liane Moriarty
Liane Moriarty 1966-ban született Ausztráliában. Dolgozott marketingesként, szabadúszó szövegíróként és egy jogi kiadónál is, majd 2004-ben mester fokozatot szerzett a sidney-i Macquarie Universityn. Első kötete, amely szakdolgozatának szerves részét alkotta, még abban az évben megjelent. Férjével és két gyermekével jelenleg Sidney-ben él. Magyarul több kötetét is kezébe veheti az olvasó Pioneer Books és az Alexandra Kiadó gondozásában. Az írónőről bővebb információ az alábbi hivatkozáson található: