Nincs engedélyezve a javascript.Pioneer Books, a női kiadó


Ha a nőknek vannak magazinjaik, miért ne lehetne könyvkiadójuk is?

Ez a gondolat adta az ötletet a Pioneer Books megszületéséhez.

Nőkről és nőknek szóló könyveket jelentetünk meg. Olyanokat, amelyek történetekbe szőve tükörként megmutatják a női lét ezer arcát, a humorost éppúgy, mint a boldogot, a csalódottat, az útkeresőt, a misztikust, a tragikust. Különös élethelyzetek, különös élettörténetek, vagy éppen olyanok, amik bárkivel megtörténhetnek, ezért jó tudni, hogy mások miként élik meg őket. Ugyancsak foglalkozunk a testi és a lelki egészséggel, az önismerettel és az önfejlesztéssel. Mindennel, ami hatással lehet a nők életére, illetve ami segít nekik abban, hogy hatással lehessenek a saját életükre.

A könyveink borítóján lévő virágok beszédesek. A margaréta könnyű perceket, felhőtlen szórakozást ígér; a pipacs elmélyült órákat és szívet-lelket gazdagító olvasmányt; a búzavirág a mindennapi dolgok területén mutatja meg, hogyan élhetünk harmóniában önmagunkkal és a környezetükkel.

És a könyvek mellé egy internetes magazint is kínálunk a honlapunkkal, amely változatos, érdekes, folyamatosan megújuló tartalmával körbejárja mindazokat a témákat, amelyek a regényeinkről még eszünkbe jutnak.

A mi világunk a nők körül forog!